Όροι

banner imagebanner image
το μενού μας
Το Στέκι του Προέδρου | Ταβέρνα - Εστιατόριο Άνω Μέρα Μύκονος


Στο εστιατόριο μας “Το Στέκι του Προέδρου” στην Άνω Μέρα Μυκόνου, δημιουργούμε πιάτα τα οποία βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και παρασκευάζονται με τον ιδανικό τρόπο, για να απολαμβάνετε τις μοναδικές αυτές γεύσεις, που ξυπνούν αναμνήσεις από ένα όμορφο παρελθόν.

Καθημερινά στο μενού μας θα βρείτε σπιτικά μαγειρευτά και λαδερά, φρέσκες σαλάτες με μυκονιάτικα προϊόντα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, καλοψημένα κρέατα από τη φάρμα της οικογένειας καθώς και πολλά ακόμα πιάτα τα οποία πρέπει να δοκιμάσετε. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα παϊδάκια αλλά και το μπιφτέκι του προέδρου για τα οποία φημίζεται εδώ και αρκετά χρόνια το εστιατόριο μας. Για το τέλος, αφήστε χώρο για ένα κερασματάκι σιμιγδαλένιου χαλβά.
 

 


 

Ποιοτικά Υλικά
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα πιάτα μας τα προμηθευόμαστε από μικρούς ντόπιους παραγωγούς αλλά και από την φάρμα της οικογένειάς μας.

Η παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα όπως επίσης οι εμπνευσμένες συνταγές και τα ποιοτικά υλικά συνθέτουν ένα αψεγάδιαστο μενού που είναι βέβαιο πως μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Αν βρίσκεστε στην Άνω Μέρα Μυκόνου και αναζητάτε ένα όμορφο και παραδοσιακό εστιατόριο με καλό φαγητό, ιδιαιτέρα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, τότε το εστιατόριο μας “Το Στέκι του Προέδρου” είναι η απάντηση.
 
 
 
Σας περιμένουμε

στο εστιατόριο μας από νωρίς το μεσημέρι ώστε να σας γνωρίσουμε και να σας προσφέρουμε τις μοναδικές γεύσεις μας με την ελπίδα ότι σύντομα θα σας ξανά δούμε.