ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner imagebanner image
το στέκι του Προέδρου
Ταβέρνα - Εστιατόριο Άνω Μέρα Μύκονος


Στην μαγευτική και γραφική Άνω Μέρα στην Μύκονο έχουμε δημιουργήσει με πολύ αγάπη και μεράκι το εστιατόριο μας “Το Στέκι του Προέδρου” στο οποίο κάθε επισκέπτης του μπορεί να γευτεί μοναδικές Ελληνικές σπεσιαλιτέ μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον.

Κλασική αξία για περισσότερα από 16 χρόνια, το εστιατόριο μας στην Άνω Μέρα Μυκόνου, έχει κερδίσει το δικό του πιστό κοινό που αναζητά μια οικογενειακή ταβέρνα με τίμιο παραδοσιακό φαγητό και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα.

Η νησιώτικη αύρα είναι διάχυτη στο χώρο, ενώ η ολάνθιστη αυλή του με χάζι στην κεντρική πλατεία του χωριού προσφέρει ένα χαλαρό και δροσερό καταφύγιο για να γευτείτε μοναδικές γεύσεις που σίγουρα μπορούν να κερδίσουν ακόμα και τον πιό απαιτητικό επισκέπτη μας.
 

 


 

 
 
Με σεβασμός στις παραδοσιακές γεύσεις

και την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, στο εστιατόριο μας προσφέρουμε απλόχερα σε κάθε επισκέπτη μας, μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων από μοναδικά πιάτα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά του τόπου μας.

Το εστιατόριο μας είναι ανοιχτό καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, από αρχές Μαϊου έως τέλος Οκτωβρίου, και μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα τόσο τις προσωπικές όσο και τις μικρές εκδηλώσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε όπως γάμους, βαφτίσια, αρραβώνες, γενέθλια αλλά και κάθε είδους εκδήλωση.

Με εμπειρία στο καλό φαγητό, με την ασύγκριτη ποιότητα και εξυπηρέτηση κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη σας. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει από το να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Και αν αναρωτιέστε γιατί είναι το στέκι… του Προέδρου, η απάντηση κρύβεται στο πατέρα του ιδιοκτήτη Θοδωρή Ζουγανέλη, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της κοινότητας της Άνω Μεράς.
 
 
 
Σας περιμένουμε

στο εστιατόριο μας από νωρίς το μεσημέρι ώστε να σας γνωρίσουμε και να σας προσφέρουμε τις μοναδικές γεύσεις μας με την ελπίδα ότι σύντομα θα σας ξανά δούμε.